Officially Engaged - 16.1.16

Alhamdulillah, akhirnya kami dah pun Officially Engaged. Ramai yang dah tanya kenapa tak update blog. Sebenarnya memang nak update sangat. Banyak benda nak share tapi atas dasar menghormati ahli keluarga yang suruh tak update apa-apa di laman social sebelum majlis pertunangan, so kami pun akurrrr.... dengan berat hati... hehehe tak la.. Betul juga apa yang dieorang bilang. Kalau tak official lagi tapi dah share sana sini kan tak best kalau ada apa-apa perkara yang tak di ingini berlaku.


Okay, so masa hari pertunangan, Feeq terpaksalah rushing sikit sebab dia kena fly down to JB in the afternoon sebab ada shooting and at the night itself, Feeq kena drive back to KL.

Majlis yang diadakan di rumah Aten di Serdang cuma dihadiri oleh beberapa orang je. Most of them cuma relatives & kawan rapat. Yang tudung grey bawak hantaran depan sekali tu, Feeq's mom. 

Majlis pertunangan simple je. Sebab most of the plan di tentukan oleh kitorang. This engagement basically just for the sake of "official". Wakil dari keluarga Aten adalah Pak Long dan wakil dari keluarga Feeq adalah Ustad yang Feeq kenal. Turut dihadiri adalah keluarga angkat Feeq.

 Terima Kasih Farriz sebab banyak tolong kami #muahciked. Cepat-cepat sikit ye awak punya turn.

The moment of "official".

 Keluarga Aten.

 Keluarga Feeq. Kakak & abang tertinggal.

 Adik beradik. Ok lepas ni kalau nak pergi gym ada gym member, Fariz. Nak main Dota ada member, Achik & main bowling mestilah si kecik tu, Fahmi.

 Terima kasih Kak Ruby, Abang Naim & Adam sebab sentiasa ada masa senang & susah. Nanti jadi pengapit ye hehehe

Kakak, Abang & anak sedara Feeq,   

Cousin Aten.

Yeayyyy!!! I'm engaged!

_________________________________________________________________________________

Terima kasih kepada pihak sponsor yang menjadikan engagement ceremony kami memorable. Kalau korang nak tau siapa sponsor atau dekat mana nak dapatkan pelamin / dulang hantaran etc, nanti kami share dekat next post.

Wedding goodies, "hantaran", "bunga telur", hand banquet, crown : PISB Sdn Bhd
Mini Pelamin : Fnf Exclusive Planner
My outfit : Jakel Mall

7 comments: