Makeup Tunang - Cantik dan berpatutan

Makeup ni memang penting untuk majlis bertunang atau masa kawen nanti. Sebab tu Aten memang memilih sangat nak pilih makeup artist. Personally, Feeq memang tak suka Aten pakai makeup yang tebal-tebal. Dia kata Aten memang dah cantik tanpa makeup hew hew... malu itew..


So, makeup Nana ni memang sangat sesuai. Ikut tema color sekali. Kalau korang perlukan makeup artist, Aten memang suggest korang ambik service Nana. Bukan je cantik dan service dia best, tapi harga pun berpatutan.

Nana (syaz_naa@yahoo.com)

Terima kasih kepada pihak sponsor yang menjadikan engagement ceremony kami memorable. Kalau korang nak tau siapa sponsor atau dekat mana nak dapatkan pelamin / dulang hantaran etc, nanti kami share dekat next post.

Wedding goodies, "hantaran", "bunga telur", hand banquet, crown : PISB Sdn Bhd
Mini Pelamin : Fnf Exclusive Planner
My outfit : Jakel Mall
Shawl : D'yana.com.my 

No comments:

Post a Comment