Omar Ali Bangi Gateaway - Hadiah untuk bakal bapa mertua

Tu hari, Fatin ada bilang yang I'm gonna meet up with her parents sebelum kiteorang pergi Singapore untuk beli cincin tunang. So, hari tu kebetulan both of us are free, so we went down to Bangi nak belikan hadiah untuk her parents. For her father, I belikan baju melayu. Senang. Boleh buat pergi masjid. Untuk mak Fatin, I belikan telekung Siti Khadijah: HERE!

Since kiteorang datang Bangi hari Isnin, banyak kedai yang tutup. So, kiteorang terus pi Bangi gateaway because we think that there must have a lot of boutique over there. Sekali tengok ada butik Omar Ali. Personally, I memang minat quality dia dari dulu. Mahal sikit tapi boleh tahan bertahun and still nampak baru.

 Ini bukan sponsored post. 
Butik Omar Ali cawangan Bangi Gateaway ni senang je nak pergi. Betul2 terletak di Bangi Gateaway. http://www.omarali.com.my

Butik Omar Ali Bangi Gateway
Bangi Gateway Shopping Complex, 
Lot 09-G, Blok C, Seksyen 15,
Bandar Baru Bangi,
43650 Selangor D.E.

Opening Hours:
Mon-Sun 10am-7pm
Person In Charge: En. Azizan (Zizi)
Tel: (03) 8912-2913

Macam-macam pilihan ada. Pakaian untuk elaki atau perempuan pun ada, Kalau lelaki, korang boleh pilih either cekak musang or teluk belanga. Since her father prefer cekak musang sama macam I, kiteorang pilih baju cekak musang warna purple.

I dah bilang siang-siang yang better kalau ambik saiz M. Tapi si Fatin ni degil. Nak juga ambik size S. At the end, baju muat, seluar tak. Nasib baik boleh return and tukar. 

Kalau ikutkan hati, nak je beli 2-3 helai. Nak beli untuk diri sendiri sekali. Tapi sebab duit tak banyak, so beli sepasang je hahaha. Baju sepasang cekak musang kiteorang beli, RM229 kalau tak silap. Lupa dah harga.

Do follow our personal blog: Feeqsays.com | Fatinbella.com

No comments:

Post a Comment