Butik Siti Khadijah Bangi Sentral - Hadiah untuk bakal mak mertua

Right after we bought for Fatin father Baju Melayu Omar Ali, we went to Bangi Sentral untuk beli hadiah bakal mak mertua. Ambik hati katanya hahaha. Taktau size, so kena lah bawak anak dia. So far telekung ni memang terbaik. Worth of your money. Gambar atas tu I tangkap guna #ReByHTC #InFullView.

Kalau korang tak tahu nak belikan untuk perempuan apa, belikan telekung je. Confirm dieorang sukan guna. Pastu boleh dapat saham akhirat sekali pulak tu. Dulu masa first time nak belikan hadiah untuk Fatin, I belikan telekung ni juga: HERE!

 Ini bukan sponsored post. 
Kedai ni kira besar lah juga. Korang nak lari-lari pun boleh. Pada kaum adam macam I ni, jangan risau. Sediakan card je. Kerusi nak duduk pun ada. Biarlah yang kaum hawa shopping.

Actually, they have other color as well. Not only plain white.

Fatin bilang, bahagian muka memang comfortable sebab dia melekap bahagian muka. Ikut shape muka. Nasib baik muka tak makeup pun comel hahaha

Korang boleh terus try. Kat sini disediakan tempat menukar pakaian.

Bag yang cantik ni untuk letak telekung. Since Fatin tak ada bag telekung lagi, I pun belikan untuk dia. Senang next time kalau travel, dia boleh letak telekung kat dalam bag ni. Harga dia cuma RM49.

For her mother, I letak kat dalam box. Nampak cantik sikit hahaha. SK Gift Box cuma RM14.50.

Ni adalah design untuk Klasik. Fatin suka design ni sebab comfortable dan tahan. So, I buy this one for her mother.


Butik Siti Khadijah Bangi
Ground Floor 7-61-03,Jalan Medan Pusat Bandar 8A,Bangi Sentral,
Bandar Baru Bangi, Selangor, 43650, Malaysia

+6013-365 4647

Do follow our personal blog: Feeqsays.com | Fatinbella.com

No comments:

Post a Comment