Nando's Malaysia #TrySomethingNew - Menu selain ayam panggang

Last week, kiteorang cuba menu lain dari Nando's Malaysia. Kalau cakap pasal Nando's, the first thing came to our mind is their tasty chicken. Personally, we are huge fan of Nandos and selalu jadi our top Makan list bila kiteorang nak keluar makan. Rasa berbaloi dari segi harga dan kekenyangan hahaha

When it comes to Nandos, chicken is the answer. Ayam dia memang sedap gila. Seems that our dinner is fixed. ‪#‎TrySomethingNew‬ at ‪#‎nandos‬ . 

To be honest, kiteorang tak tahu yang the other menu of Nando's are something worth to give a try, Nasib baik dieorang ada new campaign, #TrySomethingNew so that kiteorang dapat rasa the other menu from Nando's Malaysia.

Actually, Nandos ni ada je banyak pilihan lain yang sedap-sedap. Maybe sebab kurang pendedahan, that's why kite tak tahu. I suka gila dia punya beef steak burger.

Chocolate and her is something yang you tak boleh nak dipisahkan.

Tell us, which Nando's menu do you prefer. For us of course their Chicken, Steak burger and Espetada carnival. Tudung yang cantik ni dari Modern Drape.

Handsome gila Adam Solihin ni. Meh tengok IG dia: https://instagram.com/adamiracles/

Serious gila, siapa tengok dia nak je cubit and cium. Ni anak Kak Ruby and Naim. Cute kan? Hopefully kalau ada anak nanti cute macam dia hahaha

Do follow our personal blog: Feeqsays.com | Fatinbella.com

Meh usha official page Nando's Malaysia:
Website: http://www.nandos.com.my/nandos_my
Facebook: https://www.facebook.com/nandos.my
Instagram: https://instagram.com/nandosmy
Twitter: https://twitter.com/NandosMY

2 comments:

  1. anak siapa budak kulit putih ni? and you 2 memang sepadan

    ReplyDelete